GetQR

Sådan sletter du din GetQR-konto

Sidst opdateret den 2. juli 2026

At slette din konto er ikke det samme som at opsige dit abonnement.

Vil du bare stoppe betalingen? Du behøver ikke at slette din konto. Opsig mit abonnement i stedet — dine QR-koder og analyser fortsætter med at fungere til slutningen af din nuværende betalingsperiode.

Vil du slette din konto og dine data permanent? Fortsæt nedenfor.


Før du sletter — vær opmærksom på

Kontosletning er permanent og øjeblikkelig, og gør mere end at stoppe fakturering:

❌ Personlige data fjernes fra aktive systemer i overensstemmelse med vores Privatlivspolitik og gældende lovkrav

❌ Dine QR-indstillinger, destinationer og kontodata slettes permanent.

❌ Analyser og scanningsregistrering slettes og kan ikke gendannes.

❌ Dine dynamiske og printede QR-koder stopper med at fungere. Alle, der scanner dem, vil få en fejl, ikke dit indhold.

❌ Din adgang til dashboardet fjernes. Du kan ikke logge ind eller administrere dine QR-koder.

❌ Dit abonnement ophører øjeblikkeligt, uden refusion. Du mister dit abonnement og din adgang i det øjeblik, du sletter kontoen, inklusive de dage du allerede har betalt for. Du har ikke ret til refusion for disse ubrugte dage. Hvis du er i tvivl, kan du opsige i stedet — opsigelse bevarer din adgang indtil periodens udgang og stopper alle fremtidige betalinger.

❌ Det kan ikke fortrydes. Der er ingen måde at gendanne kontoen eller dens data bagefter.


Bekræft sletning

Vil du stadig slette din konto permanent? Brug knappen nedenfor for at åbne siden til kontosletning Du kan også gøre dette under Min konto > Slet konto og personoplysninger.

Slet min GetQR-konto